Home Limburg Echtenaar aangehouden voor gewapende straatroof

Echtenaar aangehouden voor gewapende straatroof

De politie heeft dinsdag een 27-jarige man uit Echt aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof begin december 2012. Bij deze straatroof werden drie jongeren uit Maaseik beroofd van hun portemonnee en hun telefoon.

Op zaterdagavond 1 december fietsten drie jongens van 17, 17 en 18 jaar over de Maaseikerweg in Roosteren. Ze werden aangesproken door twee onbekende mannen. Nadat het drietal van de fiets stapte werden ze door een van beide mannen bedreigd met een wapen. Ze werden gedwongen hun geld en telefoons af te geven. Het onderzoek dat destijds is opgestart heeft geleid tot de aanhouding van de 27-jarige verdachte. Deze man werd dinsdagmiddag 5 maart op de openbare weg in Sittard door de politie aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Venlo – Fietsster overleden bij aanrijding in Venlo

Op de rotonde Burgemeester Gommansstraat/Kazernestraat heeft maandagochtend 6 november een…