Home Limburg Brunssum Controle auto levert mes en drugs op

Controle auto levert mes en drugs op

Bij een verkeerscontrole dinsdagavond op de Molenvaart in Brunssum heeft de politie een 41-jarige man uit Herkenbosch aangehouden, omdat hij een mes en drugs in zijn auto bleek te hebben. Een agent zag het mes in het handschoenenkastje van de auto liggen toen de bestuurder die had geopend om het kentekenbewijs te pakken. Tijdens verder onderzoek in de auto werden ook nog hard- en softdrugs aangetroffen. Daaronder bevond zich een kleine hoeveelheid gedroogde hennep, 50 gram amfetamine en enkele tientallen XTC-pillen.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…