Home Limburg Auto rijdt tegen gevel restaurant

Auto rijdt tegen gevel restaurant

Zondagavond rond 23.00 uur reed op de Pepinusbrug in Echt een auto tegen de gevel van een restaurant. De auto kwam uit de richting van Koningsbosch, is vermoedelijk gaan schuiven en tegen de gevel tot stilstand te komen. Door de klap is er een gat in de gevel ontstaan. De bestuurder van de auto was er te voet vandoor gegaan, achtervolgd door een medewerker van het restaurant. De brandweer werd opgeroepen om de situatie van het pand in te schatten. De auto werd afgesleept. De verdachte kon getraceerd worden via het kenteken, maar was niet in zijn woning. De man moeten zich melden op het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Belrick – Poging overval op tankstation in Blerick

Twee mannen hebben gisteravond geprobeerd een tankstation aan de Henriette Roland Holstlaa…