Home Groningen Veendam Man aangehouden na bedreigen collectant

Man aangehouden na bedreigen collectant

De politie heeft woensdagavond op de Finse Golf in Veendam een 40-jarige man uit Veendam aangehouden voor bedreiging. De man wordt ervan verdacht dat hij een 22-jarige collectant van een stichting met bepaalde bewoordingen heeft bedreigd. Ook had de Veendammer het legitimatiebewijs van de collectant afgenomen. Hierop belde de collectant de politie. Enige tijd later werd de verdachte in zijn woning aangehouden. Hij werd in een cel ingesloten. De collectant heeft aangifte gedaan. De Veendammer wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Veendam

Geef een reactie

Bekijk ook

Regio en kabinet investeren in toekomstbestendig Groningen

De provincie Groningen, de tien gemeenten in het aardbevingsgebied en het kabinet hebben v…