Home Groningen Minister-president Rutte brengt werkbezoek aan Groningen

Minister-president Rutte brengt werkbezoek aan Groningen

Minister-president Rutte brengt vrijdag 16 juni een werkbezoek aan Groningen om met bewoners, bestuurders en instanties te spreken over de gevolgen van de gaswinning.

In de middag bezoekt de minister-president in Appingedam het versterkingspunt van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) waar hij onder andere in gesprek gaat met bewonersbegeleiders over de aanpak van de NCG.

In Loppersum spreekt de minister-president met gedupeerden en bezoekt hij een tijdelijke school. Uit handen van initiatiefnemer en cabaretier Freek de Jonge neemt de minister-president in het Provinciehuis de petitie ‘laat Groningen niet zakken’ in ontvangst.

De minister-president rondt zijn bezoek aan Groningen af met een besloten buffet waaraan gedupeerde bewoners, maatschappelijke organisaties en diverse bestuurders, waaronder de Commissaris van de Koning, de heer Paas, deelnemen.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Nederland – Tweetal verdacht van tientallen inbraken

De politie heeft de afgelopen maanden vanuit Noord-Nederland onderzoek gedaan naar inbrake…