Home Groningen Groningen Stad Bestuurder crossmotor krijgt 6 bekeuringen

Bestuurder crossmotor krijgt 6 bekeuringen

Een 16-jarige jongen uit Groningen heeft maandagmiddag zes bekeuringen gekregen. De jongen reed op een rode crossmotor over de Midscheeps in zijn woonplaats. Agenten die de jongen zagen rijden, wisten dat er al langer overlastmeldingen waren over een rode crossmotor.

De jongen kon uiteindelijk bij de Rijksweg aan de kant worden gezet. Hij is aangehouden. De jongen droeg geen helm, was niet in het bezit van een rijbewijs en kon geen identiteitsbewijs tonen. De motor had geen kentekenplaat en was niet verzekerd. Bovendien reed de jongen over het fietspad in plaats van over de rijbaan.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…