Home Groningen Verdachten van mishandeling buschauffeur aangehouden

Verdachten van mishandeling buschauffeur aangehouden

De politie hield dinsdagavond drie 18-jarige jongens uit Opende in Groningen aan als verdachten van mishandeling en poging vernieling. Een buschauffeur zag dat het trio bij het busstation aan de Stationsweg ter hoogte van het Centraal Station een bushokje probeerden te vernielen. Hierna stapten ze in een lege bus waarna 1 van de mannen achter het stuur ging zitten. Toen de chauffeur de bus inliep en ze verzocht eruit te gaan, werd hij door 1 van de jongens geslagen en ontstond er een vechtpartij. De chauffeur werd hierbij direct geholpen door een collega. Het trio werd ingesloten en de politie stelt een onderzoek in.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – 18-jarige man uit Groningen aangehouden na melding van diefstal met geweld in Groningen

Na een melding van diefstal met geweld startte de politie op vrijdagavond 31 maart rond 20…