Home Groningen Groningen Stad Politie houdt verdachte aan na vlucht naar woonboot

Politie houdt verdachte aan na vlucht naar woonboot

De politie hield dinsdagavond een 22-jarige in Groningen woonachtige Rus aan. De man fietste over de Spilsluizen in Groningen toen de politie hem controleerde. Omdat het originele beugelslot ontbrak aan de fiets werd hij hierover aangesproken. De man kwam met een nerveuze verklaring over “lenen van een fiets” en noemde daarbij de naam van de eigenaar. Later verklaarde hij dat de betreffende naam niet bestond. Uiteindelijk werd hij aangehouden als verdachte van heling en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Tijdens het lopen naar de politieauto zette hij het plotseling op een rennen maar werd kort hierna op een woonboot op de Turfsingel aangehouden. Daar probeerde hij zich in het gangboord te verstoppen.

Laad meer Groningen Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…