Home Groningen Groningen Stad Twee mannen aangehouden na brandstichting

Twee mannen aangehouden na brandstichting

De politie heeft zaterdagmiddag twee 49-jarige mannen uit Groningen aangehouden op verdenking van brandstichting. Aan de Perseusstraat was een bermbrand ontstaan, die door een buurtbewoner is geblust. Zo’n 5 meter van de berm is afgebrand. In de directe omgeving werd op dat moment een vergelijkbaar brandje door de brandweer geblust.

Getuigen hadden gezien dat twee mannen vuurtje aan het stoken waren. Op basis van het signalement en de looprichting kon het duo door de politie in de kraag worden gevat. De heren zijn ingesloten voor verhoor.

Laad meer Groningen Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…