Home Drenthe Assen Man aangehouden na bedreigen portier

Man aangehouden na bedreigen portier

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 29-jarige man uit Assen aangehouden. De man werd bij de ingang van een horecagelegenheid in de Poelestraat in Groningen door een portier tegengehouden. De portier herkende de Assenaar van eerdere incidenten waarbij het personeel had bedreigd. Ook nu uitte de man diverse bedreigingen richting de portier. Op basis van het signalement kon de man in een andere horecagelegenheid worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…