Home Groningen Politie houdt verdachten aan na straatroof

Politie houdt verdachten aan na straatroof

De politie heeft woensdagavond een 24-jarige man zonder vaste woonplaats en een 27-jarige man uit Veendam aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof. Een 22-jarige man uit Groningen bleek op de Oude Kijk In’t Jatstraat in Groningen te zijn beroofd van een aanzienlijk geldbedrag en zijn baseballcap. Hij had van een onbekende man softdrugs gekocht. Tijdens de verkoop was het slachtoffer van zijn eigendommen beroofd door een groep van zo’n 8 personen. De agenten namen het slachtoffer mee in de auto. In de Oude Kijk In’t Jatstraat herkende twee mannen die betrokken waren geweest bij de roof. Beide mannen werden aangehouden en ingesloten. De dakloze man bleek in het bezit van geld en diverse telefoons. De andere verdachte bleek in het bezit van een baseballcap. Het hoofddeksel voldeed volledig aan de beschrijving van het slachtoffer. Beide verdachten worden vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Zes geldezels en daarmee 33 aangiftes van oplichting behandeld door politie en OM

Gisteren hoorden zes personen op het bureau Parkallee (Kardinge) in Groningen dat de polit…