Home Groningen Groningen Stad Politie pakt inbrekers op heterdaad

Politie pakt inbrekers op heterdaad

De politie heeft maandag rond middernacht in de Raamstraat in Groningen twee mannen, een 41-jarige man uit Leeuwarden en een 36-jarige man uit Groningen, aangehouden voor inbraak. De argwaan van surveillerende agenten werd gewekt toen zij een harde klap hoorden. Toen zij gingen kijken, zagen de agenten dat beide mannen uit een houten nis voor een winkelpand aan de Herestraat wegliepen. Toen zij ter plekke poolshoogte namen, zagen zij dat een slotplaat van een houten deur was verbogen en verbroken. Achter deze deur bevond zich nog een glazen deur die toegang geeft naar het winkelpand. Bij deze deur werd geen braakschade aangetroffen. De agenten konden beide weggelopen mannen in de Raamstraat traceren en inrekenen. Beide verdachten werden in een cel ingesloten. Zij worden vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Groningen Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…