Home Groningen Broers voor bedreiging met nepvuurwapen aangehouden

Broers voor bedreiging met nepvuurwapen aangehouden

De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag twee broers, 15 en 19 jaar oud en afkomstig uit Groningen, aan als verdachten van bedreiging met de dood. Het duo wilde na een ruzie met een 19-jarige plaatsgenoot bij hem thuis aan de Claremaheerd in Groningen verhaal halen. Toen ze niet binnen werden gelaten bedreigde de oudste zijn leeftijdgenoot met een vuurwapen. Hierna ging het duo er weer vandoor. De verdachten werden uiteindelijk in hun ouderlijke woning aan de Hylkemaheerd aangetroffen, aangehouden en ingesloten. De 19-jarige verdachte bekende de bedreiging. Op zijn kamer werden twee nepvuurwapens aangetroffen en in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Steekincident – Gedempte Zuiderdiep – Groningen

Op zondag 2 april wordt in Groningen een minderjarige jongen in zijn been gestoken. De ver…