Home Groningen Groningen Stad Zakkenroller aangehouden

Zakkenroller aangehouden

Medewerkers van een café aan de Peperstraat betrapten in de nacht van woensdag op donderdag een zakkenroller. Eén van de medewerkers zag dat een man iets uit de broekzak van een andere man pakte. De verdachte, een 31-jarige inwoner van Groningen, werd aangehouden en in afwachting van de gewaarschuwde politie naar de uitgang gebracht. Daar zag de dief kans te vluchten. Terwijl enkele medewerkers van het café achter hem aanzaten gooide hij telefoons en een portemonnee weg. Op het Gedempte Kattendiep kreeg men hem te pakken. Daar is hij overgedragen aan de politie.

Bij het doorzoeken van zijn zakken vonden agenten nog een telefoon en een portemonnee. De weggegooide spullen en wat hij nog bij zich had, bleken gestolen te zijn. Een aantal benadeelden heeft zich inmiddels gemeld. De aangehouden man is voor nader onderzoek ingesloten. Hij was onder invloed van alcohol en drugs.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…