Home Groningen Groningen Stad Drankrijder rijdt fietsers aan

Drankrijder rijdt fietsers aan

Zondag 31 maart omstreeks 01.00 uur werden een 24-jarige man uit Delden en een 21-jarige man uit Groningen op hun fietst aangereden door een auto op de Deldenerstraat in Hengelo. De auto was er vervolgens vandoor gegaan. Bij de aanrijding kwamen beide jongens ten val en liepen lichte verwondingen op. Ook hun fietsen raakten beschadigd. Op basis van het kenteken dat door een getuige was genoteerd, kon de politie een 29-jarige Hengeloër aanhouden in zijn woning. Ademanalyse wees 570 ugl (1,31 promille) uit. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Eigenaren gevonden sieraden – Hermandad – Enschede

In Enschede vonden we bij een doorzoeking sieraden die vermoedelijk van diefstal afkomstig…