Home Groningen Groningen Stad Rijbewijs dronken automobilist ingevorderd

Rijbewijs dronken automobilist ingevorderd

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie het rijbewijs van een dronken automobilist ingevorderd. Een getuige belde de politie nadat ze op de A7 achter een auto had gereden die zeer gevaarlijk reed. De auto werd kort daarna op het Zuiderpark aangetroffen. De 24-jarige bestuurder uit Leek bleek behoorlijk beschonken te zijn. Het lukte de man niet om een blaastest te doen. Later blies hij op het politiebureau 880 ug/l bij de ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tevens wordt er proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…