Home Groningen Drugshond wijst verdachte aan

Drugshond wijst verdachte aan

Woensdagavond heeft de politie een 18-jarige man uit Groningen aangehouden in verband met bezit van drugs. De man zat in een personenauto die werd gecontroleerd op de Muurstraat in zijn woonplaats. Bij de controle was een drugshond aanwezig. Deze sloeg aan bij de Groninger, die daarop werd aangehouden. Bij nader onderzoek bleek dat hij een handelshoeveelheid aan harddrugs bij zich had, vermoedelijk heroïne. Dat is in beslag genomen, even als een weegschaaltje en een geldbedrag. De verdachte is ingesloten en de politie doet een nader onderzoek.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Brandend voorwerp gegooid naar woning Padangstraat

Maandagavond 28 november kreeg de politie de melding van een brand aan de Padangstraat in …