Home Groningen Stadjer voor mishandeling aangehouden

Stadjer voor mishandeling aangehouden

De politie heeft zondagavond op de Oliemuldersweg in Groningen een 43-jarige man uit Groningen aangehouden voor mishandeling. De Stadjer wordt ervan verdacht dat hij dezelfde avond een 50-jarige man uit Groningen heeft mishandeld.

Het slachtoffer, eigenaar van een horecagelegenheid aan de Ripperdalaan in Groningen, werd aangesproken door de verdachte. Aan hem werd gevraagd of hij mee naar buiten wilde komen. Eenmaal buiten de horecagelegenheid kreeg de man pardoes een kopstoot en enkele klappen. Ook had het slachtoffer gezien dat de verdachte een vuurwapen bij zich had. Na het geweld ging de 43-jarige er vandoor. Hij werd vervolgens op de Oliemuldersweg in zijn auto gesignaleerd door agenten. De man werd aangehouden en in een cel gezet. Het vuurwapen werd bij de fouillering en het onderzoek in zijn auto niet aangetroffen. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat het slachtoffer een gebroken neus had opgelopen door het geweld. Hij heeft al aangifte gedaan. De Stadjer wordt vandaag gehoord.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…