Home Friesland Man aangehouden voor zware mishandeling

Man aangehouden voor zware mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige inwoner van Groningen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man had eerder die nacht in een horecagelegenheid aan de Midstraat in Joure een 32-jarige inwoner van Terkaple met een glas geslagen. De man raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Een andere bezoeker liep eveneens verwondingen op door het glas. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 20-jarige werd op aanwijzing van meerdere getuigen aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Explosief aangetroffen in woning

In een woning aan de Woudstraat in Leeuwarden is vrijdagavond na een melding een explosief…