Home Groningen Groningen Stad Verdachten aangehouden na kraken parkeerautomaat

Verdachten aangehouden na kraken parkeerautomaat

Woensdagnacht heeft de politie in de Tweede Willemstraat in Groningen drie Roemeense mannen van 17, 24 en 27 jaar oud aangehouden. Ze worden verdacht van het openbreken van parkeerautomaten. De politie kreeg tegen twee uur een melding dat er parkeerautomaten zouden worden opengebroken. Na de melding waren de drie op de vlucht geslagen. Na een zoekactie werden ze alle drie in de omgeving aangetroffen en aangehouden. De drie zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…