Home Groningen Fietsster met hakmes bedreigd

Fietsster met hakmes bedreigd

De politie heeft zaterdagmiddag rond 13.00 uur een onderzoek in de omgeving ingesteld naar een man die op de Vismarkt een 25-jarige inwoonster van Groningen bedreigde. De vrouw fietste over de Vismarkt toen plotseling, zonder uit de kijken, een man de weg overstak. Zij kon ternauwernood een aanrijding voorkomen. Toen zij hier iets van zei, werd de man kwaad en trok daarbij een hakmes waarmee hij de vrouw bedreigde. Het slachtofffer stapte snel op haar fiets en vluchtte weg waarna zij de politie belde. Een onderzoek in de omgeving, waarbij ook Burgernet werd ingezet, leverde helaas niet het gewenste resultaat op.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …