Home Groningen Groningen Stad Man geeft valse naam op en heeft geen rijbewijs

Man geeft valse naam op en heeft geen rijbewijs

De politie heeft zaterdagmorgen rond 10.00 uur een 21-jarige inwoner van Leeuwarden proces-verbaal gegeven voor het rijden zonder rijbewijs en voor het opgeven van een valse naam. Agenten zagen de man in een auto op de Emingaheerd rijden en besloten de bestuurder te controleren. Toen de agenten hem naar zijn rijbewijs vroegen en hij deze niet kon laten zien, gaf hij een valse naam op. De agenten kregen argwaan en hebben de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek het verhaal toch even anders te zijn dan wat hij eerder vertelde.

Laad meer Groningen Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…