Home Groningen Studente ernstig gewond na val uit raam

Studente ernstig gewond na val uit raam

In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Akerkhof in Groningen een een 20-jarige inwoonster van Abcoude van 6 meter hoog uit een raam gevallen. Zij werd na de melding door de agenten gewond op straat aangetroffen. De plaatsdelict werd afgezet om een uitgebreid onderzoek in te stellen om een misdrijf uit te sluiten. Uit onderzoek bleek dat de vrouw in de raamopening was gaan zitten om een sigaret te roken. Kennelijk heeft zij haar evenwicht verloren en is naar beneden gevallen. Onderzoek heeft uit uitgewezen dat een misdrijf wordt uitgesloten. De gewonde vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie onderzoekt brand Magnusstraat: getuigen en camerabeelden gezocht

Zondagochtend 4 december rond 6:00 uur heeft er een grote brand gewoed aan de Magnusstraat…