Home Groningen Laptops buit bij inbraken

Laptops buit bij inbraken

De politie onderzoekt twee inbraken die donderdagmiddag en avond werden gepleegd. In een woning aan de Sont in Veendam werd ‘s middags tussen 16.00 uur en ’s avonds 23.00 uur een laptop, fototoestel en sieraden weggenomen. De dader(s) kwam(en) de woning binnen door een raam te forceren. Een 26-jarige inwoonster van Veendam deed aangifte.

In de Anna Blamanstraat in Groningen werd in de avonduren ingebroken. Het is nog onbekend hoe de inbreker(s) de woning zijn binnen gekomen. Uit de woning werd een laptop weggenomen. De eigenaar, een 50-jarige inwoner van Groningen deed aangifte.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie onderzoekt brand Magnusstraat: getuigen en camerabeelden gezocht

Zondagochtend 4 december rond 6:00 uur heeft er een grote brand gewoed aan de Magnusstraat…