Home Groningen Aangehouden voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering

Aangehouden voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in de Poelestraat in Groningen een 23-jarige man en een 20-jarige vrouw, beide inwoners van Burgum, aangehouden. De man meende agenten te moeten beledigen waarna hij werd aangehouden. De vrouw meende zich met de aanhouding te moeten bemoeien en probeerde deze te belemmeren. Toen de agenten haar meerder keren hadden bevolen om weg te gaan en zij hieraan niet voldeed, werd zij aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek werden ingesloten. Tegen de man en vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Dierenriemstraat, Groningen

Naar aanleiding van de beelden zijn er meerdere tips binnengekomen. Het team kan hiermee v…