Home Drenthe Emmen Verdachten aangehouden na poging inbraak

Verdachten aangehouden na poging inbraak

Woensdagnacht heeft de politie twee mannen aangehouden na een poging tot inbraak. Tegen half drie ’s nachts kreeg de politie een melding van een inbraak in een winkel aan de Zonnelaan in Groningen. Getuigen zagen ze daar bezig en waarschuwden de politie. Daarbij gaven ze een goed signalement door. Agenten vonden de twee na een korte zoekactie in de Plutolaan, waar ze werden aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Groningen en een 29-jarige man uit Emmen. Het is ze niet gelukt om in te breken. Ze hadden wel inbrekersgereedschap bij zich. De twee zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Emmen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…