Home Drenthe Emmen Verdachten aangehouden na poging inbraak

Verdachten aangehouden na poging inbraak

Woensdagnacht heeft de politie twee mannen aangehouden na een poging tot inbraak. Tegen half drie ’s nachts kreeg de politie een melding van een inbraak in een winkel aan de Zonnelaan in Groningen. Getuigen zagen ze daar bezig en waarschuwden de politie. Daarbij gaven ze een goed signalement door. Agenten vonden de twee na een korte zoekactie in de Plutolaan, waar ze werden aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Groningen en een 29-jarige man uit Emmen. Het is ze niet gelukt om in te breken. Ze hadden wel inbrekersgereedschap bij zich. De twee zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee aanhoudingen witwasonderzoek Emmen: auto’s, designerkleding en contant geld in beslag genomen

Bij politieacties aan de Flintstraat en het Meerveld in Emmen zijn maandag 22 januari twee…