Home Groningen Aanhouding voor bezit harddrugs

Aanhouding voor bezit harddrugs

De politie heeft dinsdagavond op de Arubastraat in Groningen een 33-jarige inwoner uit de gemeente Winsum aangehouden voor het bezit van harddrugs. De man was een passagier in een personenauto en deze werd ter controle aan de kant van de weg gezet. De 33-jarige man droeg geen gordel en kreeg daarvoor een bekeuring. Na controle bleek dat de 33-jarige passagier harddrugs bij zich had. De harddrugs werd in beslag genomen en de man werd na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – [Update] Politie onderzoekt steekincident in Groningen, een verdachte aangehouden en zoekt nog naar tweede

In een woning aan de Sweelincklaan in Groningen heeft donderdagavond 20 oktober 2022 rond …