Home Groningen Aanhouding voor bezit harddrugs

Aanhouding voor bezit harddrugs

De politie heeft dinsdagavond op de Arubastraat in Groningen een 33-jarige inwoner uit de gemeente Winsum aangehouden voor het bezit van harddrugs. De man was een passagier in een personenauto en deze werd ter controle aan de kant van de weg gezet. De 33-jarige man droeg geen gordel en kreeg daarvoor een bekeuring. Na controle bleek dat de 33-jarige passagier harddrugs bij zich had. De harddrugs werd in beslag genomen en de man werd na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …