Home Groningen Groningen Stad Drie aanhoudingen en inbeslagname goederen in onderzoek naar geweld

Drie aanhoudingen en inbeslagname goederen in onderzoek naar geweld

Vanmorgen zijn in Zwolle-Noord twee mannen en in de stad Groningen een man (17 t/m 24 jaar, allen afkomstig uit Zwolle) aangehouden in verband met een onderzoek naar meerdere gewelddadige incidenten in de stad in de afgelopen maanden. Aansluitend zijn in hun woningen zoekingen verricht waarbij de nodige goederen in beslag zijn genomen.

Het gaat om aanhoudingen en zoekingen in woningen aan: de Buxtehudestraat (2x), de Gombertstraat, de Lassuslaan, de Middelweg, de Palestrinalaan, de Schubertstraat (de wijk Holtenbroek) en de Adriaan Pauwstraat in Groningen.

De drie aangehouden mannen zijn ingesloten. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…