Home Groningen Groningen Stad Drie mannen aangehouden voor wapenbezit

Drie mannen aangehouden voor wapenbezit

De politie heeft zondagavondavond op de Korrewegbrug drie mannen uit Groningen (20, 20 en 24 jaar) aangehouden. Het drietal zou betrokken zijn geweest bij een opstootje in de Claremaheerd en daar met een vuurwapen en een mes hebben staan zwaaien. Vervolgens gingen ze er in een auto vandoor.

Op basis van het signalement en het kenteken kon het drietal tot stoppen worden gebracht. Ze zijn uit de auto gepraat en aangehouden. In de auto werd een vuurwapen, een mes en een stroomstootwapen aangetroffen. Bij één van de verdachten werden meerdere zakjes softdrugs en een blok hasj gevonden. Zowel de wapens als de drugs zijn in beslag genomen. Ook de auto waarin het drietal reed is in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…