Home Groningen Groningen Stad Getuigen overval supermarkt gezocht

Getuigen overval supermarkt gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Rijksweg in Groningen. Zaterdagavond kwamen twee nog onbekende mannen kort voor sluitingstijd (20 uur) de supermarkt binnen. Zij bedreigden twee caissières met een vuurwapen en eisten geld.

Het duo is er met een geldbedrag lopend vandoor gegaan. De politie heeft direct de omgeving uitgekamd en burgernet ingezet, maar het tweetal niet meer aangetroffen. Eén van de mannen had een lichtgetinte huidskleur, de andere een donkere huidskleur. Beiden droegen een bivakmuts en donkere kleding.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…