Home Flevoland Almere Aanhoudingen na vechtpartij om diefstal

Aanhoudingen na vechtpartij om diefstal

Vrijdagnacht heeft de politie in de Gelkingestraat in Groningen drie mannen aangehouden na een vechtpartij. In een café werd een 22-jarige man uit Groningen mishandeld door twee 20-jarige mannen uit Almere. Ze kregen het met elkaar aan de stok omdat een van de Almeerders een fles drank van hem zou hebben gestolen. Toen hij ze daar op aansprak ontstond de vechtpartij. De Groninger raakte gewond, liep een bloedende hoofdwond op en mist een aantal tanden. Hij ging buiten door het lint en moest door beveiligers en agenten in bedwang worden gehouden. De Groninger werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. Doordat hij in het rond spuugde, kwamen agenten en ambulancepersoneel onder het bloed te zitten. Van hen is in het ziekenhuis bloed afgenomen voor controle op een eventuele besmetting. De uitslag van het bloedonderzoek wees uit dat er geen sprake was van besmetting.

Omdat de Groninger verzet pleegde en beledigingen en bedreigingen uitte aan de hulpverleners zal hij hier als verdachte over worden verhoord. De twee mannen uit Almere zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…