Home Groningen Vrouw steelt tas van andere vrouw

Vrouw steelt tas van andere vrouw

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige vrouw uit Hoogeveen aangehouden. De vrouw had in de toiletten van een horecagelegenheid aan de Grote Markt in Groningen de handtas van een 16-jarige jongedame uit Groningen weggenomen. Agenten spraken de vrouw op basis van het signalement op de Grote Markt aan en vroegen haar identiteitsbewijs. Daarop haalde ze de id-kaart van de 16-jarige tevoorschijn. Daarop is de 20-jarige aangehouden. Zij wilde niet haar eigen identiteit kenbaar maken en had ook geen eigen identiteitsbewijs bij zich. Ze is ingesloten voor verhoor. De 16-jarige heeft haar eigen tas teruggekregen.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Overval brillenwinkel

Op zaterdagochtend 27 mei rond 9:30 uur kreeg een medewerkster van een brillenzaak aan de …