Home Groningen Aanhoudingen wegens diefstal brandstof

Aanhoudingen wegens diefstal brandstof

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof in Hoogeveen. Het gaat om mannen van 22 jaar oud uit Groningen en twee mannen van 28 en 30 jaar uit Hoogezand. Een getuige belde de politie omdat de mannen zich verdacht ophielden aan de Melis Stokelaan. In de auto van de mannen werden meerdere jerrycans aangetroffen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Onderzocht wordt of zij ook betrokken zijn bij eerdere diefstallen van brandstof die begin deze maand plaatsvonden.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …