Home Groningen Delfzijl Man overlijdt na val van dak

Man overlijdt na val van dak

Een 23-jarige man uit het Duitse Freren is donderdagavond overleden. De man was donderdagmiddag bezig met het plaatsen van zonnepanelen op een dak van een woning aan de Piet Heinstraat in Delfzijl. Door nog onbekende oorzaak is de man enige meters naar beneden gevallen en op zijn hoofd terecht gekomen. Hij is met de traumaheli naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is de man later die avond overleden. De politie heeft de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voorheen Arbeidsinspectie) in kennis gesteld.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Delfzijl – Zestal onder meer verdacht van woningoverval

De politie heeft in een lopend onderzoek op dinsdag 5 november vijf verdachten (15, 17, 27…