Home Groningen Groningen – Gezocht – Zware mishandeling – Helden van Oranje in Stadspark – Groningen

Groningen – Gezocht – Zware mishandeling – Helden van Oranje in Stadspark – Groningen

Op het festivalterrein van Helden van Oranje in het Stadspark van Groningen is op woensdag 26 april, Koningsnacht, een man zwaar mishandeld. Iets na 23:00 uur escaleert een woordenwisseling in zeer korte tijd, waarna een man meerdere keren geslagen wordt. Nadat het slachtoffer op de grond valt, wordt hij door meerdere verdachten mishandeld en geschopt, waarbij hij ook in zijn gezicht wordt geraakt. Het slachtoffer raakte ernstig gewond.

Drie verdachten gezocht

We zoeken drie verdachten die de man ernstig hebben mishandeld. Er zijn beelden beschikbaar waarop drie verdachten zeer goed zichtbaar in beeld zijn. De verdachten krijgen een week de tijd om zichzelf te melden. Daarna publiceren we de beelden op onze website en sociale media. Was jij betrokken bij deze zware mishandeling? Meld je dan direct bij de politie.

Het lijkt erop dat de drie verdachten op de beelden onderdeel zijn van een grotere groep vrienden, die op deze avond samen naar het festival zijn gekomen. Heb je gezien wat er is gebeurd, heb je misschien gefilmd of weet je meer over deze groep vrienden? Neem dan contact op met de politie via 0800 – 6070. Tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …