Home Groningen Groningen – Gezocht – Verdachte pinnen gestolen pas

Groningen – Gezocht – Verdachte pinnen gestolen pas

De man op de foto pint met een pas die een dag eerder werd weggenomen bij een overval op de bestuurder van een auto in Groningen.

Op 18 maart j.l rond 18.30 uur reed een 56-jarige man uit Groningen op de  Oostelijke Ringweg (komende uit de richting van Hoogezand) en kreeg van een auto die achter hem reed lichtsignalen. Er zaten vier blanke mannen in. De 56-jarige dacht dat er wat aan de hand was en parkeerde zijn auto op de Bedumerweg. Ineens werd het portier van zijn auto geopend en werd hij geslagen. Toen hij uit de auto stapte stonden er drie mannen van wie hij vervolgens klappen kreeg.  Eén van deze mannen liep naar de auto van de Groninger en haalde hier de autosleutels en de portemonnee uit. De sleutels van de auto werden weggegooid. Een van de mannen ongeveer 1.90 mtr en de andere twee waren ongeveer 1.70 tot 1.75 meter.

Met pinpas die in de portemonnee zat is vervolgens geprobeerd  op 19 maart 2019 rond middernacht te pinnen bij een automaat in Griffeweg Groningen. Nadat tot 3 maal toe de verkeerde code was gebruikt werd de pas ingeslikt door de automaat.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Gewonden bij steekincident Herestraat Groningen: verdachten aangehouden

Zaterdagmiddag heeft er een steekincident plaatsgevonden voor een winkelpand aan de Herest…