Home Groningen Groningen – Aandacht onderzoek dodelijk steekincident Jaagpad Groningen in Opsporing Verzocht

Groningen – Aandacht onderzoek dodelijk steekincident Jaagpad Groningen in Opsporing Verzocht

Op dinsdagavond 9 juli besteedt Opsporing Verzocht nogmaals aandacht aan het onderzoek naar het dodelijk steekincident op het Jaagpad in Groningen op 14 mei j.l. De 27-jarige Hidde Bergman kwam daar bij om het leven.

We laten in de uitzending een foto zien van een mes. Uit onderzoek blijkt dat een soortgelijk mes mogelijk is gebruikt bij het steekincident.  Ondanks allerlei onderzoeken in de omgeving en het water hebben wij het mes nog niet aangetroffen. Het is ons bekend dat een dergelijk mes verkrijgbaar is bij de Action. Wij willen graag weten of er mensen zijn die eenzelfde mes ergens in de omgeving van het Jaagpad of elders in Groningen hebben gevonden. De foto van het mes staat vanavond om 20.30 uur, tegelijkertijd met Opsporing Verzocht, op onze site.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Jasmijn Soffers

Jasmijn is op 16/01 bij haar vader vertrokken op weg naar de instelling in Groningen. Is t…