Home Groningen Groningen – Gezocht – Wie zijn inzittenden van rode Fiat Punto

Groningen – Gezocht – Wie zijn inzittenden van rode Fiat Punto

De auto op de foto reed op 30 maart j.l. over de Zijlvesterweg in Groningen rond het tijdstip dat er daar een woninginbraak plaatsvond.

Op 30 maart 2019 werd er ingebroken in een woning aan de Zijlvesterweg in Groningen tussen 16.30 uur en 17.30 uur. Er werd geld buitgemaakt en sieraden weggenomen. Rond de tijdstippen dat de inbraak plaatsvond reed een rode Fiat Punto, over de Zijlvesterweg. Op bewakingsbeelden is de auto te zien. Wij zijn op zoek naar de inzittenden van deze auto. Mogelijk hebben zij interessante informatie voor ons die ons kan helpen bij het onderzoek. Ben jij degene in deze auto of weet je wie we zoeken? Bel ons via ons algemene nummer op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Zwaar gewonde na mishandeling

Na de uitzending van Opsporing Verzocht meldde een 31-jarige verdachte uit Den Haag zich b…