Home Groningen Groningen – Opsporing Verzocht aandacht voor gewonde 78-jarige Groningerweg

Groningen – Opsporing Verzocht aandacht voor gewonde 78-jarige Groningerweg

Vanavond, dinsdag 4 juni, besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de mogelijke woninginbraak aan de Groningerweg waarbij een 78-jarige vrouw zwaar mishandeld werd. De vrouw belde de politie op zaterdagmiddag 13 april. Ze was vrijdagavond 12 april naar bed gegaan en zaterdagmiddag gewond wakker geworden. Ze kon zich niet meer herinneren wat er was gebeurd. We zijn na de melding van de vrouw direct naar haar huis gegaan. Zij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Gewapende overval op winkel in Waagstraat Groningen

Op 19 december 2019 wordt rond 12:35 uur een herenmodezaak overvallen in de Waagstraat in …