Home Groningen Groningen – Overval cafetaria Floresstraat in Opsporing Verzocht

Groningen – Overval cafetaria Floresstraat in Opsporing Verzocht

Op donderdag 25 april wordt een cafetaria aan de Floresstraat in Groningen voor de tweede keer overvallen. Opsporing Verzocht besteedt morgen, dinsdag 4 juni, aandacht aan deze zaak. In de uitzending zijn beelden van de overvallers te zien. De beelden zijn dinsdagavond vanaf 20.30 uur ook op onze site te zien. Op 13 februari vond er bij dezelfde cafetaria een overval plaats. Hiervoor hebben we een paar dagen later een 15-jarige Groninger aangehouden.

De overvallers komen die nacht tegen 01.00 uur binnen. De mannen, beiden in het donker gekleed bedreigen een klant en een medewerkster met een mes. Op beelden is te zien dat een van de overvallers geld uit de kassa haalt. Ze doen het geld in een tas van het merk Aspact en rennen er via de Bataviastraat vandoor. Volgens de slachtoffers zou het gaan om jongen jongens en werden ze geschat rond de 15 jaar. Ze spraken Nederlands en kwamen nerveus over.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie onderschept 800 liter grondstof voor GHB

Via de douane in Rotterdam kregen we in december informatie dat er 800 liter GBL via China…