Home Groningen Groningen e.o. – Onderzoek naar witwassen en handel in medicijnen

Groningen e.o. – Onderzoek naar witwassen en handel in medicijnen

In een onderzoek naar witwassen, oplichting en illegale handel in medicijnen, die onder de Opiumwet vallen, dinsdag hebben we 11 december 2018 vier verdachten aangehouden. Een dag later, woensdag 12 december, werden nog eens drie verdachten aangehouden. Deze drie hebben gefungeerd als katvanger door hun bankrekening ter beschikking te stellen. Ook werden drie huizen (in Eelderwolde, Roden en Winschoten) en één bedrijfspand (in Amsterdam) doorzocht. Daarbij werd beslag gelegd op contant geld, administratie, computerapparatuur, auto’s, medicijnen en schilderijen. In de loop van het onderzoek werden ook meerdere afnemers van de medicijnen gehoord.

Oplichting door valse facturen en webshop

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt getuigen omverrijden hekken Vismarkt (update)

De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige zijn geweest van het omverrijden van …