Home Groningen Groningen – Overval op cafetaria in Opsporing Verzocht

Groningen – Overval op cafetaria in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 11 december zijn er camerabeelden te zien van de gewelddadige overval op een cafetaria op de hoek van de Helper Weststraat en de Helper Westsingel in Groningen, in Opsporing Verzocht. Zaterdagavond 1 september was de cafetaria het doelwit van drie gewapende overvallers. Het drietal, gewapend met een taser, mes en een vuurwapen, ging er vandoor met de inhoud van de kassa en wat kleingeld. De politie vermoedt dat een van de daders mogelijk een jong meisje is. De beelden van de verdachte zijn vanavond vanaf 20.30 uur ook op onze site te zien.

Verdachten

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Verdachten van overval cafetaria

De mannen op deze foto’s hebben een cafetaria aan de Floresstraat in Groningen overv…