Home Groningen Groningen – Gezocht – Straatroof in Groningen

Groningen – Gezocht – Straatroof in Groningen

De man op de foto wordt verdacht van een straatroof in Groningen.

Op donderdag 23 augustus 2018 wordt op de Reitdiepskade in Groningen een 74-jarige man beroofd van een geldbedrag dat hij bij zich droeg. De 74-jarige liep samen met zijn vrouw in de binnenstad van Groningen nabij de Grote Markt. Wanneer ze in de richting van de Lage Der A lopen ter hoogte van de Visserbrug worden ze ingehaald door een man. Even later loopt diezelfde man voor de 74-jarige op de Reitdiepskade. Hij draait zich plotseling om, geeft het slachtoffer een klap tegen het hoofd, grijpt het geld en gaat er vandoor. Het echtpaar werd waarschijnlijk al eerder die middag in de gaten gehouden door de verdachte. 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt getuigen omverrijden hekken Vismarkt (update)

De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige zijn geweest van het omverrijden van …