Home Groningen Vermist – Daniëlle Brigitta Neuféglise

Vermist – Daniëlle Brigitta Neuféglise

Daniëlle zou na een bezoek aan haar moeder weer naar de instelling gaan waar zij verblijft. Zij is daar echter nooit aangekomen.

Zij moest naar station Arnhem, maar de laatste bekende plaats is Groningen. Uit camerabeelden blijkt dat ze twee uur lang op een bankje bij de BurgerKing op het Groningse hoofdstation (Stationsweg) heeft gezeten. Op een gegeven moment spraken twee mannen/jongens haar aan en liepen zij gezamenlijk weg. Twee minuten later kwamen de twee mannen/jongens weer in beeld, maar zonder Daniëlle.
Op dat moment droeg zij een blauwe spijkerbroek met gaten en glitters. Ook droeg zij zwarte Versace schoenen en een donkerblauwe jas van het merk Canada Goose. De telefoon die zij bij zich had staat uit.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt getuigen omverrijden hekken Vismarkt (update)

De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige zijn geweest van het omverrijden van …