Home Groningen Groningen – Overleden man Fongersplaats Groningen is 61-jarige bewoner

Groningen – Overleden man Fongersplaats Groningen is 61-jarige bewoner

De man die maandagmiddag om het leven is gekomen in een woning aan de Fongersplaats in Groningen, is de 61-jarige bewoner. Uit onderzoek is gebleken dat hij is overleden als gevolg van het inademen van rook.

De hulpdiensten werden maandagmiddag gealarmeerd omdat er mogelijk sprake was van brand in de woning. Bij aankomst was de brand gesmoord, maar vonden agenten wel het lichaam van de bewoner. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

VEH: ‘Het moet in Groningen afgelopen zijn met het getreuzel’

Tijdens een werkbezoek van Tweede Kamerleden aan Groningen heeft Vereniging Eigen Huis haa…