Home Groningen Groningen Den Haag – Gezocht – Groningen/Den Haag Verdacht van oplichting

Groningen Den Haag – Gezocht – Groningen/Den Haag Verdacht van oplichting

Via een telefonische babbeltruc werd er een groot geldbedrag buitgemaakt waarmee deze twee personen onder andere telefoons hebben gekocht bij twee telefoonwinkels in Groningen. De beelden waarop de man en vrouw met zijn tweeën staan zijn een beetje wazig maar de twee zijn toch redelijk herkenbaar.

Er werd gebeld door iemand die zich voor deed als medewerker van de belastingdienst. Ze moest een groot geldbedrag overmaken naar twee verschillende rekeningnummers. Na politieonderzoek bleek dat een gedeelte van het geld werd gebruikt bij de aankoop van telefoons. Ook werd er van een andere rekening gepind in Den Haag. Hiervan zijn geen foto’s beschikbaar.

 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Daniëlle Brigitta Neuféglise

Daniëlle zou na een bezoek aan haar moeder weer naar de instelling gaan waar zij verblijft…