Home Groningen Groningen – Twee verdachte met softdrugs aangehouden

Groningen – Twee verdachte met softdrugs aangehouden

De politie heeft op woensdag 19 juli rond 23:30 uur twee mannen van 26 en 29 jaar uit Assen aan de Coehoornsingel aangehouden voor het bezit van ruim 400 joints en ruim 270 gripzakjes met henneptoppen.

De politie zag op de Eeldersingel een personenauto rijden en gaf de bestuurder een stopteken waarop er een controle van de bestuurder en zijn auto volgde. Bij deze controle troffen de agenten in de auto een grote tas aan met daarin een grote hoeveelheid aan softdrugs. Hierop zijn de bestuurder en zijn bijrijder aangehouden voor het bezit van softdrugs. Voor nader onderzoek zijn de mannen ingesloten in het cellencomplex en zullen vandaag gehoord gaan worden. De drugs zijn in beslag genomen.

 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Wie weet meer over de dood van Wijtske Bauer-Hiemstra?

Wijtske Bauer-Hiemstra keerde nooit terug van een stapavondje. Vandaag is het precies 32 j…