Home Groningen Delfzijl Adviesraad Sociaal Domein Delfzijl-Appingedam-Loppersum zoekt u!

Adviesraad Sociaal Domein Delfzijl-Appingedam-Loppersum zoekt u!

Sinds 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere taken binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet, de Participatiewet en het passend onderwijs. De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL) werken veel samen op het gebied van dit zogeheten ‘sociaal domein’.

Belangrijk onderdeel van de nieuwe taken is het betrekken van inwoners bij het (te ontwikkelen) beleid en de uitvoering daarvan. Dit willen wij doen door het oprichten van een ‘Adviesraad Sociaal Domein DAL-gemeenten’. En hierbij hebben we u nodig!

Het is de taak van de adviesraad om de colleges van burgemeester en wethouders van de DAL-gemeenten gevraagd en ongevraagd te informeren en adviseren over alle zaken die voor inwoners van belang zijn met betrekking tot het sociaal domein.

Bent u maatschappelijk betrokken? Heeft u affiniteit met het brede terrein van het sociaal domein? En wilt u hier (vrijwillig) tijd in steken vanuit de zorg om uw medemens? Dan nodigen we u van harte uit te reageren! Wij zoeken een onafhankelijk voorzitter, een secretaris en leden (m/v), woonachtig in de gemeente Delfzijl, Appingedam of Loppersum.

Belangstelling?
U kunt op deze vacatures reageren tot 14 september 2016. De volledige profielen en verdere (contact)informatie vindt u op de website van de gemeente Delfzijl, www.delfzijl.nl.

Laad meer Delfzijl
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Minder aanloop naar bureau Rademarkt; beter aansluiten bij behoefte

De politie hecht veel waarde aan dienstverlening. Maatschappelijke veranderingen zorgen er…