Home Groningen Arjen Robben sportman van het jaar

Arjen Robben sportman van het jaar

prijswinnaars NOCNSF2015Arjen Robben is op het NOS|NOC*NSF Sportgala 2014 verkozen tot sportman van het jaar. Robben toonde zich zeer verguld met deze waardering van de Nederlandse topsporters en coaches. Volgens de jury kon het niet anders of Robben was de beste in 2014. Volgens het juryrapport weten wij het in Nederland zeker: niet Lionel Messi, maar Arjen Robben uit Bedum is de beste speler op het WK voetbal 2014. Zodra hij aan de bal komt, kruipen toeschouwers naar het puntje van hun stoel en beven verdedigers. Zelfs met een dubbele dekking kan hij niet worden gestopt. Hij is niet alleen constant dreigend, maar ook het hele toernooi topfit. Daarnaast bewijst hij zich als teammotivator tijdens de momenten tussen de verlengingen en strafschoppen in. Robben behoort dit jaar in meerdere opzichten tot de absolute wereldtop.

Foto (c) Bert van Berkum

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Fietsster overlijdt na ernstig ongeval

Een inwoonster van Groningen (29) is donderdag overleden na een ernstig verkeersongeval in…