Home Groningen Man schiet met vuurwapen bij ruzie

Man schiet met vuurwapen bij ruzie

De politie heeft maandagmiddag op Hoofdweg bij Scharmer een 28-jarige automobilist uit Hoogezand en zijn drie inzittenden aangehouden. De 28-jarige heeft mogelijk bij een ruzie geschoten. De 28-jarige bestuurder was eerder die middag betrokken bij een ruzie op de Hoofdstraat in zijn woonplaats. De man sloeg een 28-jarige plaatsgenoot en schoot met vermoedelijk een vuurwapen een aantal keren al dan niet gericht op hem. Voorbijgangers waarschuwden de politie, waarbij een goed signalement van de schutter en zijn voertuig werd doorgegeven. Op de Hoofdweg bij Scharmer zagen agenten de betreffende auto rijden. De bestuurder kreeg een stopteken, waarna hij werd aangehouden. Ook zijn drie passagiers werden aangehouden. Het trio mocht na het afleggen van een verklaring in de loop van de avond het politiebureau weer verlaten.

De 28-jarige verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Zijn leeftijdsgenoot, met wie hij ruzie had, deed aangifte.

 

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Brandend voorwerp gegooid naar woning Padangstraat

Maandagavond 28 november kreeg de politie de melding van een brand aan de Padangstraat in …